Nyiregyházi Ingatlanközvetítő Iroda - 4400 Nyíregyháza, Hősök Tere 11. fsz.1 Telefon: (42) - 310-330

Cégismertető | Nyiregyházi Ingatlanközvetitő Iroda

Szeretettel üdvözöljük a Nyíregyházi Ingatlanközvetítő Iroda honlapján.

Irodánk 2007 májusában alakult egy lelkes csapattal és szakmailag tapasztalt vezetőséggel. Gyors fejlődésünknek köszönhetően ma már a legismertebb irodák közé tartozunk és így még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Első sorban Nyíregyháza és környéki lakóingatlanok értékesítésével, bérbeadásával foglalkozunk. Ügyfeleink igénye szerint vállaljuk megyei és országos szinten az ingatlanok felkutatását, értékesítését. Az eladásra felkínált ingatlanokat számítógépes adatbázisunkon keresztül folyamatosan bemutatjuk az Interneten, képekkel és részletes leírással, továbbá hirdetjük az írott sajtóban is.

Egy pár mondat, arról hogy miért is érdemes ingatlanközvetítő segítségét igénybe venni: Mit tesz az emberek többsége, amikor el szeretné adni a lakását? Alighanem meghirdeti azt valamelyik napilapban, majd fogadja a telefonokat. A hívások között számos ingatlanközvetítő is van, akik az ingatlan értékesítését vállalnák, és persze érdeklődő magánszemélyek sora, akik általában sokallják a kért árat. Ezek mellett nem hagyhatók figyelmen kívül azok az érdeklődők sem, akik csak megnézik a lakást, mindenfajta komolyabb szándék nélkül, aminek azért veszélyei is lehetnek. Az ingatlanközvetítő felkeresése sokat lendít az értékesítés menetén. Első lépésben a szakember megnézi az adott lakást, felméri, milyen értéket képvisel, majd piacelemzést végez, és annak függvényében, hogy milyen határidővel szükséges a lakást értékesíteni, megtervezi az értékesítés menetét. A gyorsaság mellett a szolgáltatás minősége is lényeges, egy jó ingatlanközvetítő megfelelő tanácsokat adhat, és megkímél sok utánajárástól és ügyintézéstől is. Ő már ismeri az ingatlanértékesítés folyamatát, tudja, hogy mikor mit kell tenni, és segítségükre lesz a jó döntések meghozatalában.

Vezető pénzintézetekkel kapcsolatban állva, segítséget nyújtunk ügyfeleink számára a legkedvezőbb lakáshitel konstrukció kiválasztásában, és az ügyintézés lebonyolításában.

Az adásvétellel kapcsolatos tanácsadáshoz, és a jogi ügyek előkészítéséhez, lebonyolításához ügyvédet biztosítunk.

Nyitva tartásunk 8-16 óra között van. Időpont egyeztetés szerint természetesen lehetőség van ettől eltérő időpontban is felkeresni munkatársainkat.

Tisztelettel várjuk régi és új ügyfeleinket!

Kérjük észrevételeit, véleményét írja meg nekünk, hogy folyamatosan javíthassuk szolgáltatásunkat!

Köszönjük megtisztelő bizalmukat.

Csatlós Gyöngyi

Irodavezető

Keresés

Település:
Típus:
Adásvétel típusa:
Eladó: Kiadó: Csere:
Fűtés:
 • Egyéb
 • Egyedi gázfűtéses
 • Gázkonvektoros
 • Központi (mért)
 • Padlófűtéses
 • Távfűtéses
 • Vegyes tüzelésű
 • Alapterület
  m2  -  m2
  Telek terület
  m2  -  m2
  Szobaszám
   - 
  Ár
   - 

  Sorszám

  Csere Ingatlanok
  Csere Ingatlanok
  Csere Ingatlanok adatvedelemi-szabalyzat.jpg